Gör Invigningsfesten 6/2 till en Matfest!

Lördagen den 6 februari är en stor dag i Ljungby. Då invigs Ljungby Arena med en heldag i form av Föreningsmässa 10-14 och Invigningsfest på kvällen från kl 19. För att orka med en heldag behövs givetvis mat i magen. Här kommer tips på var du kan stilla din hunger!

På Ljungby Arena kommer såväl caféet och arenans kiosker vara öppna under hela dagen, tänk på att det är kontantfritt som gäller. Men vill man fylla luckan mellan Föreningsmässan och Invigningsfesten på kvällen (obs biljett krävs) med lite mat så finns det flera alternativ att välja bland!

Gästgivaregården
På Gästgivaregården på Gamla Torg finns som vanligt lördagslunchen  med ett kött och ett fiskalternativ inkl. sallad, hembakat bröd, smör, soppa, bordsvatten, kaffe & kaka. 150kr. Kl.12.00-14.30.

TreTorn
TreTorn på Storgatan 13 har öppet hela dagen mellan 10-22 och tar emot bokningar.

Harrys
På Stora Torget 1, mitt i centrala Ljungby hittar ni Harrys som kör en specialmeny i samband med invigningen 6 februari.
Specialmeny: 299:-/person. Klassisk Harrys Toast Skagen, toppad med löjrom. Grillad ryggbiff, serveras på planka med ungrostade rotfrukter och hemmalagad bearnaise. Kaffe & Choklad.
Barnbuffé 59 kronor. Barn upp till tio år äter gratis i målsmans sällskap.

Restaurang Åsikten
Restaurang Åsikten på Axel Ångbagares gata i Ljungby vill också uppmärksamma invigningen av kommunens nya arena med ett erbjudande fredag 5/2 och lördag 6/2.
Entrecôte med hemlagad bearnaisesås ihop med färska pommes frites för 179 kr.
I samband med invigningen öppnar Åsikten upp kl. 17.00 lördagen 6/2.

Välj fritt bland dessa matmöjligheter den 6 februari och hoppas det blir en heldag som alla inblandade sent kommer glömma!