Sprid ditt evenemang på Visitljungby.se

www.visitljungby.se besöks varje år av mer än 50.000 besökare från Sverige, Danmark och Tyskland. Men även holländare, amerikanare och finländare hittar till vår sajt. Mest trafik på sajten är det under sommarmånaderna, men hösten har på senare tid fått ett stort uppsving. www.visitljungby.se drivs av Ljungby Tourist Center, som tillhör Ljungby kommuns kultur- och fritidsförvaltning. På Ljungby Tourist Center arbetar en turistinformatör och sommarvis även sommarvikarier.

Odensjö Sommarfest, Ljungby, Småland

Så fungerar det

För att finnas med på vår sajt behöver du fylla i ett formulär. Vi använder ett system som heter Citybreak Information System, förkortat CBIS. När du fyllt i och skickat formuläret skickas det direkt till CBIS, som fungerar som en slags databas. Informationen granskas av oss på turistbyrån och publiceras kort därefter. Inom ett par minuter visas informationen på vår sajt www.visitljungby.se. .

Arrangerar du flera evenemang per år finns det möjlighet att finnas med som en arenawww.visitljungby.se. Då syns du även när ditt evenemang inte längre är aktuellt och det är också enklare för dig att fylla i evenemangsformuläret, då viss information redan finns ifylld. Du har också möjlighet att ha flera bilder. Är du intresserad av att bli en arena, hör av dig till oss på [email protected]

Vad krävs av mig som arrangör?

Det är helt gratis för dig att synas på våra lokala sajter. Det vi kräver av dig är att ditt evenemang har en relevans för både boende och besökare, samt att vi får en så bra bild och beskrivning av ditt evenemang som möjligt. Vi arbetar för att hjälpa besöksnäringen och ni arrangörer är en mycket viktig del i detta.

Riskbedömning av evenemang

Ljungby kommun följer Folkhälsomyndighetens och andra myndigheters bedömningar. När det kommer till evenemang använder vi oss av Folkhälsomyndighetens riskbedömningsverktyg för att ta redan på vad vi kan genomföra utan risk för smittspridning. Vi rekommenderar även er, externa aktörer, att göra denna riskbedömning. Ni hittar informationen på Folkhälsomyndighetens webbplats.

Klicka här för att anmäla ett nytt evenemang